Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Έλα μαζί μας, στα συλλαλητήρια που οργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ) στις 24 Νοέμβρη σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών και στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 6.30 το απόγευμα, να δείξουμε την ταξική μας δύναμή και αλληλεγγύη.

  • Να διαδηλώσουμε για τις δικές μας ανάγκες.
  • Να βροντοφωνάξουμε την κρίση, τα ελλείμματα να πληρώσουν οι μεγαλοκαπιταλιστές. Αυτοί ευθύνονται, αυτοί τα δημιούργησαν με την υψηλή κερδοφορία τους, με τις φοροαπαλλαγές και τις τεράστιες χρηματοδοτήσεις.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΛΕΡΑΣ ΤΩΝ STAGE ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,

Ψηλά το κεφάλι. Μη δεχτείτε να σας αφήσουν άνεργους. Το μέλλον σας δε μπορεί να είναι τα Stage, οι συμβάσεις, η μερική απασχόληση. Δηλαδή μισά δικαιώματα, μισή ζωή. Ελάτε μαζί να οργανώσουμε τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μη δίνετε δικαίωμα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία χρησιμοποιώντας την πολιτική της Ν.Δ., χτυπάει το δικαίωμά σας στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Αν την ενδιέφεραν τα δικαιώματα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα με Stage, με μερική απασχόληση, με όλες τις άθλιες εργασιακές σχέσεις, θα τις καταργούσε και θα παρείχε σε όλους τους εργαζόμενους πλήρη και σταθερή εργασία....