Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΕΦΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ WACKENHUT

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Ε. & ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑ

Εργαζόμενοι στην wackenhut

Η εργοδοσία της wacκenhut χρόνια τώρα προσπαθεί να απαλλαγεί από τον συνδικαλιστή Πέτρο Κεφαλά μέλος του Δ.Σ. του επιχειρησιακού σωματείου της wackenhut και Γενικό Γραμματέα του κλαδικού σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α.Ε. και γραφείων.

Ο συνδικαλιστής όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων γιατί με ταξικό κριτήριο αντιμετωπίζει τα ζητήματα. Αυτό θορύβησε την εργοδοσία γιατί δεν κατάφερε ποτέ να τον βάλει στο τσεπάκι της.

Έβαλε ως κύριο σκοπό την απόλυση του.

Χρησιμοποίησε κάθε μέσο που είχε στην διάθεση της .Έβαλε μπράβους να τον προπηλακίσουν, του έχουν ασκήσει ποινική δίωξη, τον παρέπεμψαν στο Άρθρο 15 του 1264/82 με στόχο την άρση της συνδικαλιστικής του ασυλίας και την απόλυση του. Δεν κατάφεραν την απόλυση στην πρωτοβάθμια επιτροπή, συνέχισαν στην δευτεροβάθμια όπου με την συμβολή της ‘’ανεξάρτητης δικαιοσύνης ‘’ χωρίς ακόμα να έχει δημοσιευθεί η απόφαση έστειλαν εξώδικο με την απόλυση του.

Οι ενέργειες αυτές δείχνουν το μένος της εργοδοσίας απέναντι στον συγκεκριμένο συνδικαλιστή, την ταξική και συνεπή του δράση, να υπερασπίζεται δηλαδή χωρίς όριο το δικαίωμα στην δουλειά, στο μεροκάματο.

Ζητάμε από το Δ.Σ. του επιχειρησιακού σωματείου της wackenhut καθώς και από το Δ.Σ. της Ο.ΜΥ.Π.Α.Ε. να συνεδριάσουν έκτακτα και να πάρουν απόφαση για 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να μείνει απαθής αφού ο ΠΕΤΡΟΣ

ΚΕΦΑΛΑΣ δεν έκανε τίποτα άλλο από αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι συνδικαλιστές. Να μην μπαίνουν στην λογική των συμφερόντων της εργοδοσίας.

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ