Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ WACKENHUT

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΩΝ.ΕΤΑΙΡΙΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΩΝ EΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1933-ΑΡ.ΠΡΩΤ.ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ 2893 ΕΙΔ: 693

ΤΜΗΜΑ:Ε.Κ.Α.-Ο.Ι.Υ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε ΓΡΑΦΕΙΑ:Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48B' ΤΚ. 104-43 ΤΗΛ:2108212753 FAX. 2108212767

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι,

Καταγγέλουμε τις ενέργειες της επιχείρησης της WACKENHUT που συνεχίζει τις απολύσεις και ταυτόχρονα διώκει τον συνάδελφο Πέτρο Κεφαλά, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ιδ. Υπαλλήλων και μέλος της Διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου, με στόχο την απόλυσή του και κυρίως να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους.

Χτυπά τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που αντιπαλεύουν καθημερινά την άγρια επίθεση της κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά και της προηγούμενης του ΠΑΣΟΚ, στα δικαιώματα των εργαζόμενων, επιχειρούν να αφήσουν έξω από το χώρο τις δυνάμεις εκείνες που χαλάν το κλίμα της συναίνεσης και της υποταγής στις εντολές της εργοδοσίας.

Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία του επιχειρησιακού σωματείου υπηρετώντας πιστά τις υποδείξεις τις εργοδοσίας θέλει να διαμορφώσει καθεστώς μερικής απασχόλησης, ωρομίσθιου, τρομοκρατίας, απολύσεων.

Συνάδελφοι,

Ακόμα και σήμερα που οι απολύσεις δίνουν και παίρνουν, οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές σας καθησυχάζουν και η συμβολή τους είναι τεράστια όταν ξεπαστρεύονται συνάδελφοι που το προηγούμενο διάστημα κράτησαν αγωνιστική στάση και αντιτάχθηκαν στις εντολές της εργοδοσίας για ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση, για ακόμα μεγαλύτερο ξεζούμισμα των εργαζόμενων.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΛΑΤΗ

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

Συσπειρωθείτε στο ταξικό σωματείο των Ιδ. Υπαλλήλων της Αθήνας, το μοναδικό συνδικαλιστικό φορέα που έκανε παρέμβαση στην εργοδοσία για τις απολύσεις και την τρομοκρατία στο συγκεκριμένο χώρο δουλειάς. Με τη δίωξη του συνάδελφου Πέτρου Κεφαλά, θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το ΠΑΜΕ στο συγκεκριμένο χώρο.

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ιδ. Υπαλλήλων Αθήνας, την Τρίτη 11/10/05 στις 07:00π.μ. έξω από την επιχείρηση WACKENHUΤ, ενάντια στις απολύσεις, την τρομοκρατία και τις διώξεις και να απαιτήσουμε:

  • Να επαναπροσληφθούν τώρα όλοι οι απολυμένοι
  • Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις
  • Να σταματήσει τώρα η δίωξη του Πέτρου Κεφαλά

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ